2021 Kamp Tercihleri Başlıyor!

2021 Kamp Tercihleri Başlıyor!

Kamp Tercihleri Başlıyor!

16 Mart


Değerli kampçımız,

Beklenen gün geldi! Hayalini kurduğunuz uluslararası gönüllü çalışma kampınızı 16 Mart'tan itibaren kamp sisteminize giriş yaparak tercih edebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz ülkeden en az 3, en fazla 10 kamp tercih edebilir ve bizden güzel haberler bekleyebilirsiniz.  

Kamplara kayıt sırasına göre (ücret ödeme tarihi) yerleştirildiğinizi lütfen unutmayınız. Bu sebeple, tercih yaparken lütfen acele etmemeye ve kamp detaylarını iyi okumaya özen gösteriniz. Kamp tercihlerinizi yapmak için bir son tarih bulunmamaktadır. Ancak eğer tercih edebileceğiniz ve gitmek istediğiniz kamplar mevcut ise, çok beklemeden kamp tercihlerinizi yapmanızı rica ederiz. 

Kamp tercihlerinizi kamp sisteminizden yapabilirsiniz. Bunun için Başvurularım > Detaylar > Kamp Tercihi sekmesine giriş yapmanız yeterlidir. Bu sekmeye giriş yaptığınızda, kayıt yaptırdığınız ülkede yaşınıza uygun tüm kampları görüntülüyor olacaksınız. Kamplarınızı sepete atıp onaylamanız yeterlidir. Bir kampa kabul almanız durumunda size en yakın zamanda güzel haberler vereceğiz. Tercih listenizden hiç bir kampa kabul alamama durumunuzda tekrar tercih yapabilirsiniz.

  • - Yalnızca kayıt işlemini (online başvuru, kayıt ücreti, evrak teslimi) tamamlamış kampçılar kamp tercihi yapabilirler. 
  • - Lütfen profil bilgilerinizdeki ve başvuru formunuzdaki bilgilerinizin güncel olduğundan emin olunuz. 
  • - Health&Diet Request (Sağlık ve Diyet Bildirimi),
    Experiences (Benzer Tecrübeler)
    Project Register Reason (Başvuru Nedeni/Motivasyon) bölümlerini itinayla doldurmaya lütfen özen gösteriniz. Başvurular özellikle PRR bölümüne göre değerlendirilmektedir.
  • - Pasaport numaranızın güncel olduğundan emin olunuz. 
  • - Kamp detaylarını dikkatle okuyunuz.

    ÖNEMLİ UYARILAR:

    • -2021 yaz sezonu için yurt dışındaki partnerlerimizle birlikte kampları düzenleme ve uluslararası gönüllü değişimini sürdürme kararı almış bulunmaktayız.
    • -Bununla birlikte bazı ülkelerde (özellikle 18 yaş altı) kamplar gecikmeli olarak yayınlanabilir. Bu sebeple kamp sisteminizdeki kamp tercih bölümü listesinde daha az kamp görebilir veya hiç bir kamp göremeyebilirsiniz. Eğer hiç kamp görüntüleyemiyorsanız size uygun kamplar partnerimiz tarafından yayınlanana kadar beklemelisiniz. Bu gecikme Nisan Ayı sonuna kadar devam edebilir.
    • -Bu sebeple, gönül rahatlığıyla kamp tercihlerinizi yapabileceğinizi belirtmek isteriz. 
    • Süreçle ilgili önemli gelişmeler hakkında mutlaka bilgilendirileceksiniz.

    • Kamp tercih, yerleştirme, evrak ve hazırlık süreçleri her sene olduğu gibi yapılacaktır,
       
      Sağlıklı ve mutlu bir yaz sezonu dileriz.
       
      GSM - Gençlik Servisleri Merkezi
      03124171124
      outgoing@gsm.org.tr
      Kocatepe Mah. Bayındır 2 Sk. 45/9 Çankaya Ankara
Bu yazıyı paylaşmak ister misin?