2021 Sezonu Kayıtları 14 Eylül'de Başlıyor!

2021 Sezonu Kayıtları 14 Eylül'de Başlıyor!

Hazır Olun!   

Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampları 2021 sezonu erken kayıtları 14 Eylül'de başlıyor! 

Evlerimize kapandığımız ve konfor alanlarımıza sıkıştığımız pandemi sürecinin bir an önce bitmesini umarken, bir sonraki sezonun pandemisiz ve bol seyahatli olmasının hayallerini kuran gençlerimiz umutlarını ve heyecanlarını kaybetmesinler diye harekete geçtik. Böyle bir dönemde bile umudumuzu yitirmeden bir sonraki sezonda dilediğimiz ülkede 2-3 haftalık bir uluslararası gönüllü programına katılmanın, yabancı dil pratiği yapmanın, kalıcı dostluklar edinmenin, üretken ve öğretici bir tatil yapmanın, gezegenimize ve topluma faydalı işler yapmanın hayalini kurmanın ve avantajları değerlendirmenin kime ne zararı olabilir ki?   

Euro ve Dolar Kuru Morallerimizi Bozamaz 

Yükselen Euro ve Dolar kurlarına karşın kimsenin elinden bir şey gelmiyorsa, biz bir şeyler yapalım istedik. Artık Uluslararası Gönüllü Çalışma Kampları'na kayıt olmak için TÜRK LİRASI ile ödeme yapıldığının müjdesini vermek isteriz!   

Kayıtlarınızı her zamanki gibi ister ofisimizden ister evinizden online olarak 14 Eylül 2020'den itibaren Pazartesi - Cuma günleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi kartı, banka transferi ve nakit ödeme seçenekleri ile kredi kartına taksit seçeneklerimizin olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Yani kısacası, pandemi sürecinde kurumumuzu bu krizden kurtarmayı başardığımız gibi, bu programı siz değerli gönüllülerimize her daim ekonomik kılmak için de elimizden geleni yapıyor, krizin faturasını sizlere kesmiyoruz.   

Bununla birlikte, size bomba gibi bir erken kayıt kampanyası ile geliyoruz! Lütfen bizi takip etmeye devam edin.   

Şimdilik sevgiyle ve sağlıkla kalın!

GSM 
Gençlik Servisleri Merkezi
1985, Ankara

Bu yazıyı paylaşmak ister misin?